Massagepistoler

Den enormt populära massagepistolen ger en snabb lindring vid muskelvärk.

Massagepistolen har på kort tid blivit en storfavorit och det är inte så konstigt: behandlingen ger en snabb lindring vid värk, spänningar och stelhet i musklerna. Massagepistolen används även av idrottare för att värma upp musklerna och för att få en bättre återhämtning efter träningen. Massagepistolen ger snabb effekt och är dessutom liten till storleken. Pistolen får plats i träningsväskan, ryggsäcken eller resväskan, så du kan massera dig själv när som helst och var som helst.

Hur fungerar massagepistolen?

Massagepistolen producerar snabba slag, som tränger ned djupt i musklerna och löser upp de segaste och djupaste knutarna. Slagen tar bort spänningar i muskelvävnaden och ökar blodcirkulationen i det området som behandlas. Spänningar löses upp, stramheten lindras och musklerna slappnar av. Det går att rikta behandlingen enkelt och exakt på problemområden i kroppen. Massagepistolen kommer med olika massagehuvuden för behandling av olika muskler. Slagnivån och slagstyrkan kan justeras, massera lätt eller mycket kraftigt.

En massagepistol är ett säkert och enkelt redskap som hjälper till med spänningar, muskelavslappning och återhämtning efter träningen och passar för alla. I Sportproffsens sortiment hittar du högklassiga massagepistolar till ett bra pris.

Ta hand om din kropp och beställ hem en nu!

 
Sortera:
  • Ny
    FitNord Massage Gun massagepistol FitNord Massage Gun massagepistol

    FitNord Massage Gun massagepistol

    1490 kr

    Eller från 62,08 kr/månad