Köpguide för studsmatta

PRODUKTKOMMENTARER : Köpguide för studsmatta

4.4 / 5
4,4
53 recensioner i kategorin köpguide för studsmatta
En studsmatta erbjuder en rolig sommar och vår aktivitet för hela familjen. Utbudet av studsmattor är stort och det kan vara svårt att hitta den modell som passar just dig och din familj bäst med så många alternativ. Det finns gott om olika sorters studsmattor och det kan skilja sig mycket i kvalitet, egenskaper och hållbarhet och vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt!  

Monteringsmetod för studsmatta
Det finns både studsmattor på ben och inGround studsmattor som grävs ner helt eller delvis i marken. En studsmatta på ben kan placeras var som helst på ett plant underlag, helst på gräsmatta. Modeller som ska grävas ner i marken kräver att du kan gräva i underlaget, vilket inte gör det möjlig att montera den på exempelvis en stenig gård.

Storlek på studsmatta
Storleken på studsmattan brukar påverkas av gårdens storlek, men finns utrymmet så ger en studsmatta med större hoppyta möjlighet till fler och mer avancerade trick. Du kan också känna dig säkrare när du hoppar fler på en gång, eftersom risken för en kollision minskar med en studsmatta med större hoppyta. Det är även bra att tänka på att studsmattan skall placeras på en plan yta och du bör ha minst 1,5 m fritt utrymme runt omkring.

Säkerhet
Satsa på kvalitet och säkerhet! Studsmattans skyddsnät är ett måste för att skydda dem som hoppar från att ramla av och skada sig. Det fästs direkt på stängerna och går snabbt att montera. Skyddsnätet kan antingen ha en dragkedja för att stängas eller så finns det skyddsnät med självstängande öppning. Kantskydd och vaddering runt stolpar är också viktigt då det förhindrar att man slår sig i stolparna eller klämmer sig i hoppmattans fjädrar.
En studsmatta med robust ram och tung konstruktion gör den hållbar och stabil, tänk dock på att alltid följa anvisningarna om maximal användarvikt. När du väljer studsmatta bör du vara uppmärksam på garantins längd, vilket säger mycket om produktens kvalitet.

Alla våra FitNord studsmattor är CE märkta för din säkerhet.

Investera i kvalitet och säkerhet genom att köpa en högkvalitativ studsmatta – beställ din idag på sportproffsen.se!
 
Sortera:
 • RABATT 34 %
  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm

  2290 kr 3495 kr

 • RABATT 44 %
  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm

  2490 kr 4495 kr

 • RABATT 31 %
  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm

  3790 kr 5495 kr