Kajak för jakt

PRODUKTKOMMENTARER : Kajak för jakt

4.4 / 5
4,4
101 recensioner i kategorin kajak för jakt

Sjöfågeljakt kräver inte bara koncentration, det kräver även ett stabilt och tyst vattenfordon. Jaktmöjligheterna fördubblas när du kan ta dig fram i grunda vikar och närmar dig vattendragens vegetationen. En uppblåsbar kajak är dels tillräckligt rymlig och stabil, dels ger den utmärkt rörlighet för jakt av sjöfåglar.

Kajaken FitNord Seal Two har tillräckligt med stabilitet och bärförmåga för att bekvämt rymma både jägare och jakthund. Faktum är att Seal-kajaker är svåra att kantra, även om du försöker. Även vapenlådor och annan utrustning kan tas med i Seal-kajaken. Du flyter tyst fram bland vattenväxter, eftersom skrovet lätt glider över växtligheten. Kajaken kan även ta sig fram på grunda vatten om fenan avlägsnas.

För den som ska på jakt är det en stor fördel att den tysta kajaken stör minimalt, vilket gör att djuren inte märker kajaken när den glider fram. En uppblåsbar kajak gör det enkelt att närma sig obemärkt och flyter tyst och försiktigt fram i viltområden. Kajakens profil gör att du lättare smälter in, inte minst genom den dova färgskalan på Seal-kajakerna.

En annan fördel med uppblåsbara kajaker är enkelheten vid transport. Varken släp eller specialtillverkade takräcken behövs. Kajaken gör det även möjligt att komma till områden där andra vattenfordon skulle ha svårt att komma fram. Var dock noga med att agera säkert och följa lokala föreskrifter.

Utöka ditt jaktområde med viltområden för sjöfåglar med en robust och uppblåsbar Seal Two-kajak från Sportproffsen.se.

Sortera:
 • RABATT 20 %
  FitNord Seal One ensitsig kajak 2023, mörkgrön
  4.5 / 5

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkgrön

  3990 kr 4990 kr

 • RABATT 20 %
  FitNord Seal One ensitsig kajak 2023, mörkblå
  4.5 / 5

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkblå

  3990 kr 4990 kr

 • RABATT 25 %
  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkgrön
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön

  5990 kr 7990 kr

 • RABATT 25 %
  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkblå
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

  5990 kr 7990 kr