Crosstrainer för rumpträning

PRODUKTKOMMENTARER : Crosstrainer för rumpträning

4.5 / 5
4,5
65 recensioner i kategorin crosstrainer för rumpträning

Crosstrainern är ett bra val av träningsmaskin för den som är ute efter ett omfattande träningspass för hela kroppen. Inte minst är crosstrainern effektiv för att du jobbar med både överkroppen och underkroppen – träningen involverar aktivt bröstmuskler, rygg, armar, lår, vader och rumpa. Olika crosstrainers har lite olika rörelsebanor och steglängd beroende på vilken modell du tittar på: Modeller med framhjul har vanligtvis ett längre steg, medan modellerna med bakhjul vanligtvis har kortare, mer förskjutna steg. Båda varianterna aktiverar i olika utsträckning rumpan, men olika effektivt.

En crosstrainer med en lång rörelsebana ger optimal träning för rumpan, eftersom rörelsen som utförts sträcker ut höften och samtidigt sätter mer press på sätet. Detta gör även att användaren tillför extra tryck på rumpan genom det bakre benet. En crosstrainer med ett mindre steg aktiverar mer av lårmusklerna, vilket gör det svårt att uppnå samma effekt på skinkorna.

I den här kategorin hittar du crosstrainers med lång steglängd för effektiv rumpträning. Utforska urvalet och beställ en crosstrainer billigt från Sportproffsen.se!

Sortera: