Test: Tunturi Competence C20 crosstrainer

Test: Tunturi Competence C20 crosstrainer
Test: Tunturi Competence C20 crosstrainer

PRODUKTKOMMENTARER : Test: Tunturi Competence C20 crosstrainer

4.0 / 5
4,0
2 recensioner i kategorin test: tunturi competence c20 crosstrainer

Vi testade Tunturis bakhjulsdrivna crosstrainer C20, som utgör ett intressant alternativ för hemmabruk när crosstrainern måste få plats att använda på liten yta. Bakhjulsdrivna crosstrainers har ofta ett lägre pris än liknande crosstrainers som är framhjulsdrivna, vilket påverka köpbeslutet för många. 

Crosstrainern Tunturi Competence C20 har en kort steglängd, vilket innebär att banan är mer vertikal än på framhjulsdrivna modeller. Den höga rörelsen ger bra träning för rumpa och baksida lår, även om rörelsen blir mer ”studsande” än den mer svepande känslan i en crosstrainer med framhjulsdrift.

Den bakhjulsdrivna crosstrainern C20 skakar lite besvärande framtill när den används. Friktionen uppstår då större delen av crosstrainer vikt ligger baktill, och rörelsen sker då framtill på enheten. Resultatet blir att crosstrainern inte känns lika robust som modeller med framhjulsdrift, exempelvis Tunturi C25. Av de bakhjulsdrivna modellerna i samma prisklass får dock Tunturi Competence C20 som helhet ett bra betyg som ett prisvärt köp. Allra bäst passar modellen för en lättare person som vill ha en crosstrainer som får plats på en mindre yta.

Sortera:
  • SPARA 2 000 kr
    Bakhjulsdriven Tunturi Competence C20 Crosstrainer
    4.0 / 5

    Tunturi Competence C20 Crosstrainer, bakhjulsdriven

    6990 kr 8990 kr