FitNord Studsmattor

PRODUKTKOMMENTARER : FitNord Studsmattor

4.4 / 5
4,4
76 recensioner i kategorin fitnord studsmattor
Säker, rolig lek och träning för dina barn med FitNord studsmattor. De lättmonterade, hållbara och prisvärda studsmattorna med hög studskvalitet har gjort över 15 000 familjer nöjda! Mer information

FitNord studsmattor – säker, rolig lek och effektiv träning för barnen

FitNord studsmattor är en perfekt mix av säkerhet, kvalitet och nöje. De är designade för att ge dina barn en både säker och rolig upplevelse. Enligt våra kunders feedback är FitNords studsmattor robusta, enkla att montera och har utmärkt studskvalitet.

Varför välja studsmattor från FitNord?

Säkerhet i fokus:

 • Stabil ram: Den robusta och tunga ramen ger stabilitet och hållbarhet. Kunderna uppskattar den stadiga konstruktionen som ger trygghet vid varje hopp.
 • Skyddsnät: Självstängande skyddsnät förhindrar fall och skador. Många känner sig säkra tack vare det pålitliga skyddsnätet.
 • Kantskydd: Kantskyddet förhindrar att fjädrarna blottläggs och minskar därmed risken för skador.

Hög kvalitet och lång livslängd: Alla studsmattor från FitNord är byggda för att hålla länge och tåla intensiv användning, vilket gör dem till en värdefull investering för din familj. Våra kunder berömmer studsmattorna för deras hållbarhet och kvalitet samt hur väl de smälter in i trädgården.

Enkel montering: Många kunder uppskattar att det är enkelt att sätta ihop studsmattorna, även utan tekniska förkunskaper. Vi rekommenderas dock att du tar hjälp av en vän för att underlätta monteringen.

Bra studskvalitet och prisvärdhet: Den höga studsen är något som uppskattas – både barn och vuxna har glädje av den. Studskvaliteten förbättras över tid då fjädrarna har tänjts ut något. Många anser att studsmattorna har ett bra förhållande mellan pris och kvalitet, och att de är en värdefull investering för familjenöje och familjeträning.

Tillförlitlighet och erfarenhet: Vi har sålt mer än 15 000 studsmattor i Sverige, vilket påvisar pålitlighet och förtroende för våra produkter.

Välj storlek och beställ din FitNord studsmatta idag!

Sortera:
 • RABATT 34 %
  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm

  2290 kr 3495 kr

 • RABATT 44 %
  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm

  2490 kr 4495 kr

 • RABATT 31 %
  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm

  3790 kr 5495 kr