Robusta crosstrainers

PRODUKTKOMMENTARER : Robusta crosstrainers

4.6 / 5
4,6
65 recensioner i kategorin robusta crosstrainers

Träning med crosstrainer är som bäst när rörelsebanan aktiverar hela kroppen och själva träningsmaskinen känns stabil och säker. Då kan du njuta av träningen fullt ut och våga utmana dig med ökad intensitet.

För uppvärmning kan en lättare crosstrainer räcka, om inte användaren själv väger så mycket. Ska maskinen dock belastas mer, genom hårdare träning eller tyngre användare, är det att rekommendera att istället investera i en crosstrainer med en mer robust ram. En stabil och stark crosstrainer lämnar också utrymme för framsteg mot din målbild, eftersom träning med crosstrainer är effektiv inte minst för att förbättra konditionen snabbt.

Crosstrainers som lämpar sig bra för hemmabruk är ofta robusta och framhjulsdrivna crosstrainermodeller. Tyngdpunkten för crosstrainers med bakhjulsdrift ligger baktill, vilket inte sällan gör enheten mer skakig och får framdelen att svänga. Detta gäller modeller för hemmabruk, inte utrustning på gymnivå som är av en helt annan styrka (och pris).

För dig som söker en robust men kompakt crosstrainer rekommenderar vi FitNord Hiker 500F, som både erbjuder mycket bra träningskänsla och förstklassig styrka till ett överkomligt pris.

I Sportproffsens utbud hittar du robusta crosstrainers för alla användare. Lär känna urvalet och beställ din favorit!

Sortera: