Test: Tunturi Performance C55 crosstrainer

Test: Tunturi Performance C55 crosstrainer
Test: Tunturi Performance C55 crosstrainer

PRODUKTKOMMENTARER : Test: Tunturi Performance C55 crosstrainer

4.0 / 5
4,0
7 recensioner i kategorin test: tunturi performance c55 crosstrainer

För den som letar efter en snygg, lättanvänd och mångsidig crosstrainer är Tunturi Performance C55 ett attraktivt alternativ. Tunturis serie ”Performance” är tydligt fokuserad på kvalitet. Detaljer som en förkromad skena, bra fotstöd och skydd som skyddar rullarna är detaljer som skiljer C55 från konkurrenterna. 

Crosstrainern Tunturi Performance C55 kräver nätström för att fungera, bland annat för att aktivera den bakgrundsbelysta displayen. Motstånden justeras med hjälp av kontroller på skärmen, vilket innebär att de enkelt och snabbt kan justeras under träningen. Tjugo färdiga program borde räcka för de flesta träningsentusiaster. Skärmen visar tid, hur länge du har trampat, kaloriförbrukning, samt puls när dina händer ligger på pulshandtag. För att mäta exakt puls rekommenderar vi alltid att du använder ett pulsbälte för mer precisa avläsningar. 

Crosstrainern är lätt att använda och instruktionerna som följer med Tunturi Performance C55 är bra och tydliga, vilket uppskattas mycket. Tack vare instruktionerna kan du enkelt montera crosstrainern och snabbt lära dig hur du använder maskinen för träning.

Crosstrainern känns väldigt robust vid användning och är inte det minsta ömtålig. Tydliga signaler vid byte av motstånd ger god feedback om ändrade inställningar. Motstånd mellan 1-32 uppfyller behoven från dem mest olika användarprofiler. Det är en crosstrainer som är mycket lämpligt för såväl lättare användning som riktigt hård träning. Det högsta motståndet, nivå 32, är en riktig utmaning som som fick vår testare att svettas ordentligt vid testtillfället!

Söker du en mycket robust crosstrainer som ska få plats i ett litet utrymme, rekommenderar vi dig även bekanta dig med FitNord Hiker 300F.

Sortera:
  • OUTLET
    Framhjulsdriven Tunturi Performance C55 Crosstrainer
    4.0 / 5

    Tunturi Performance C55 Crosstrainer, framhjulsdriven

    12490 kr