Kajak för fiske

PRODUKTKOMMENTARER : Kajak för fiske

4.3 / 5
4,3
66 recensioner i kategorin kajak för fiske
Kajakmodeller som är framtagna speciellt för fiske har ofta en mängd olika packnings- och paddelställ. De gör att utrustning och lösa delar inte riskerar att trilla ur kajaken även när du har båda händerna upptagna med att hantera fiskeredskap och fångst.

Även en tillräckligt stor och stabil kajak kan användas för fiske, förutsatt att det finns tillräckligt med utrymme för utrustning. FitNord Seal Two är en sådan kajak. Med sitsen placerad i det bakre läget finns gott om öppet utrymme att nyttja, bland annat är det möjligt att lägga paddeln i kajakens botten medan du fiskar och det finns även plats för övrig utrustning. Kajakernas goda sidostabilitet fångar upp de rörelser som uppstår under fiske – faktum är att Seal-kajaker är svåra att kantra med - ens om du skulle försöka!

Fiske är möjligt från många olika kajaker, såväl hårda som uppblåsbara. Fördelen med det senare är naturligtvis den enkla transporten. En kajak är ett bra alternativ för fiske, inte minst i avlägsna och småskaliga vatten, som kan vara svårtillgängliga för större båtar.

Beställ en mångsidig kajak som är lämplig för fiske nu från Sportproffsen.se.
Sortera:
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkgrön
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön

  7990 kr

 • RABATT 20 %
  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkblå
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

  6390 kr 7990 kr