OUTLET STOCKHOLM

PRODUKTKOMMENTARER : OUTLET STOCKHOLM

4.3 / 5
4,3
39 recensioner i kategorin outlet stockholm

Hållbar träningsutrustning från kvalitetsmärken till outlet-priser!

 

På den här sidan samlar vi utrustning för träning och fritidsaktiviteter som vi säljer till låga priser för att göra plats i lagret inför kommande säsong. Många av produkterna är nya och oanvända, medan andra är begagnade i någon form.

De något använda produkterna är allt från demonstrationsmodeller och kundreturer till produkter med garanti som blivit skadade och som vi har reparerat. På begagnade produkter anger vi vad som skiljer dem från helt oanvända exemplar.
 

Hämta själv eller beställ leverans

Begagnade produkter är nästan alltid monterade, vilket ökar fraktkostnaderna jämfört med omonterade varor. För dig som outlet-kund är det ekonomiskt mest fördelaktigt att du själv hämtar varan i vårt showroom i Spånga, Stockholm, som också är vår pick up-point. Om du inte har möjlighet att hämta själv, utan önskar få produkten skickad till dig, kan vi erbjuda leveransservice via vår samarbetspartner mot en överenskommen fraktkostnad. Kontakta vår kundtjänst för mer information. Observera att en begagnad vara oftast inte kommer i sin originalförpackning.

När du handlar en begagnad produkt rekommenderar vi dig att köpa till ett års garanti, där garantipriset är tio procent av produktens värde.

Välkommen att fynda!

Sortera: