ELCYKEL SERVICE

PRODUKTKOMMENTARER : ELCYKEL SERVICE

0 / 5
Inga omdömen.

Dags att ta elcykeln på service?

Vi är måna om att du som kund hos oss ska trivas med din elcykel och ta hand om den på bästa sätt. Det är viktigt att du regelbundet underhåller den för att bibehålla god kvalitet på cykeln och dess funktioner. För att garantin ska gälla krävs en första standardservice före 250 kilometers användning. Servicen ska utföras av en fackman eller annan motsvarande kvalificerad person. Efter den första servicen ska du regelbundet låta utföra service på din elcykel, minst en gång per år. Observera att priset för en standardservice varierar beronde på vilken serviceverkstad du anlitar. Kostnaden för standardservice ingår inte i vår produktgaranti.

Garantiärende

Om du har ett ärende med din elcykel som täcks av din produktgaranti, hänvisar vi dig till vår kundservice för tidsbokning och garantibekräftelse. Detta krävs för att Sportproffsen.se ska kunna stå för omkostnaden. 
E-post: [email protected]
Telefon: se öppettider och telefonnummer på Kontakta oss-sidan

Garantiärende för din elsparkcykel

Om du har ett ärende med din elsparkcykel som täcks av din produktgaranti, hänvisar vi dig till vår kundservice för tidsbokning och garantibekräftelse. Detta krävs för att Sportproffsen.se ska kunna stå för omkostnaden. 
E-post: [email protected]
Telefon: se öppettider och telefonnummer på Kontakta oss-sidan