ELCYKEL SERVICE OCH MONTERING

Är det dags att ta elcykeln på service?

Vi är måna om att du som är kund hos oss ska trivas med din elcykel. För att garantin ska gälla krävs en första standardservice efter 150 kilometers användning. Vi rekommenderar att du investerar i en så kallad standardservice med jämna mellanrum för att öka livslängden och bibehålla bra kvalitet på din cykel. Observera att priset för en standardservice varierar beronde på vilken serviceverkstad du anlitar. Kostnaden för standardservice ingår inte i vår produktgaranti.

Garantiärende

Om du har ett ärende med din elcykel som täcks av din produktgaranti, hänvisar vi dig till vår kundservice för tidsbokning och garantibekräftelse. Detta krävs för att Sportproffsen.se ska kunna stå för omkostnaden. 
E-post: [email protected]
Telefon: se öppettider och telefonnummer på Kontakta oss-sidan

Verkstäder för montering eller service

Sportproffsen samarbetar med företag som erbjuder cykelservice i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Norrköping och Östersund. Kontakta Sportproffsens kundservice för vidare information. Om du vill ha hjälp med montering av din nya cykel, rekommenderar vi dig att vända dig till vår kundtjänst för vidare information.
 

Om du behöver hjälp med din elsparkcykel

På Sportproffsen.se hittar du smidiga och lättanvända elsparkcyklar. Om du behöver hjälp eller service inom Stockholmsområdet kan vi rekommendera dig Eltra Elscooter Service (se adress och kontaktuppgifter nedan).

Garantiärende för elsparkcykeln

Om du har ett ärende med din elsparkcykel som täcks av din produktgaranti, hänvisar vi dig till vår kundservice för tidsbokning och garantibekräftelse. Detta krävs för att Sportproffsen.se ska kunna stå för omkostnaden. 
E-post: [email protected]
Telefon: se öppettider och telefonnummer på Kontakta oss-sidan

Eltra Elscooterservice

eltrascooter.se
Kungsholms strand 171
112 48, Stockholm
Telefon: 08 15 22 20
E-post: [email protected]