Tillbehör för studsmattor

PRODUKTKOMMENTARER : Tillbehör för studsmattor

4.0 / 5
4,0
2 recensioner i kategorin tillbehör för studsmattor

Din studsmatta får stå ut med mycket och slits över tid ut på grund av regelbunden användning men också av väder och vind. Vissa tillbehör till studsmattor åldras snabbare än andra och bör bytas ut för att undvika skador - som tur är finns reservdelar lätt tillgängliga!

Studsmattans kantskydd, skyddsnät och fjädrar är viktiga för säkerheten när du och dina barn hoppar. Det är även de delarna som tenderar att slitas snabbare på grund av exponering för väder och vind. Därför är det viktigt att se över dessa tillbehör till din studsmatta med jämna mellanrum och byta ut till nya om defekter uppstår. Det finns även olika skyddsöverdrag för studsmattor som skyddar från tuffare väder och gör att din studsmatta och dess tillbehör håller längre.

En stege gör det lättare att klättra upp i studsmattan, speciellt för små barn, och är ett mycket bra tillbehör för att göra din studsmatta komplett. Eller varför inte satsa på extra säkerhet och investera i ett ankarset som gör din studsmatta säker och stabil även på de allra blåsigaste dagarna.


Oavsett vilka tillbehör du är ute efter till din studsmatta så har sportproffsen något för dig – beställ idag på sportproffsen.se!