Gymstick Vapor Bike 10.0 Motionscykel

12990 kr 15990 kr
SPARA 3 000 kr t.o.m 2022/8/8

I webblager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

Gymstick Vapor Bike 10.0 är en självgenererad motionscykel för kommersiella gym och träningscenter. Cyklen har en egen generator och behöver alltså ingen nätström och kan därför placeras fritt!

Gymstick Vapor 10.0 har en mycket robust ram och tydligt användargränssnitt, och passar utmärkt för både hemmabruk och för kommersiellt drivna gym. Det magnetiska motståndet är tyst vid användning och ger en bra tramkänsla även med stora motstånd.

Användarvänlig skärm

Gymstick Vapor 10.0 är utrustad med en användarvänlig Led Matrix skärm, vilket gör det enkelt att följa all väsentlig träningsdata så som hastighet, puls, avstånd, tid, kaloriförbrukning och varv per minut. Mångsidiga träningsprogram ger ytterligare variation och motivation till din träning. Tack vare pulsmottagaret kan du även använda ditt eget pulsbälte för att följa din hjärtfrekvens mer noggrant.

Ergonomisk design och 16 motståndsnivåer

Vapor 10.0 har en extremt stadig ram och en tydlig användargränsnitt. 16 motståndsnivåer erbjuder en lämplig träningsintensitet både för nybörjare och för mer erfarna cyklister. Den robusta ramen möjliggör hård och intensiv träning och säkerställer trygghet.

Denna motionscykel har ett exceptionellt ergonomiskt styre som gör det lätt att hitta en optimal körställning. Styret är dessutom utrustat med armbågsstöd som hjälper dig att vila dina armar och överkropp medan du fokuserar på att trampa. Pulssensorer och regleringsknappar är placerade högt upp i styret, vilket gör att du kan ändra inställningar och mäta din puls smidigt medan du tränar.

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: