WalkRo Gåband för kontoret

7990 kr 14290 kr
SPARA 6 300 kr t.o.m 2022/5/30
WalkRo är marknadens bästa gåband för användning på arbetsplatsen!
Promenera under arbetsdagen för att förebygga skador från stillasittande arbete. Promenader ökar blodcirkulationen och aktiverar hela kroppen!


Ramen i lilla och lätta WalkRo har tillverkats av magnesium och stål, som är mer hållbart. Maskinen väger endast 29,2 kg. Den lätta vikten gör det enkelt att flytta bandet från ett arbetsrum till ett annat, flera personer kan använda WalkRo! När redskapet inte används kan det resas upp mot väggen. Gånghastigheten kan justeras med 0,1 km/h i taget för att alla ska kunna hitta en lämplig hastighet. Den långsammaste gånghastigheten är 0,5 km/h och snabbaste 6 km/h. Långsam gång (1–3 km/h) passar för all slags arbete (med undantag för arbete som kräver hög musprecision, såsom bildredigering) och snabbare gång på 4–6 km/h ger dig bra träning och kalori förbrukning. 

WalkRo:s gåyta är flexibel och har en lutningsgrad på cirka 2 grader. Du märker inte av den lilla vinkeln medan du går, men benmusklerna aktiveras bättre jämfört med om du går på ett plant gåband. På så sätt påminner gången på gåbandet mer om riktiga promenader och den lilla vinkeln hjälper till att öka elasticiteten i vaden och rörelsen i vristen. Med WalkRo kan du gå med olika slags skor och strumpor, men vi rekommenderar inte högklackade skor. När du går längre sträckor är det bra att ha ordentliga skor.

En timmes gång på WalkRo under arbetsdagen ger bland annat följande fördelar:

 • Engagemanget och koncentrationen hålls på en högre nivå.
 • Musklerna, lederna och skelettet stärks.
 • Energiförbrukningen ökar obemärkt och du blir samtidigt av med eventuella extrakilon.
 • Nack-, axel- och ryggsmärtor minskar eller försvinner helt.
 • Blod- och lymfcirkulationen förbättras, vilket minskar till exempel svullnader i benen på grund av stillasittande.
 • Risken för att insjukna i hjärt- och kärlsjukdomar minskar.
Redan en timmes promenad i ett sträck eller uppdelat på flera tillfällen innebär många positiva fördelar för hälsan - ingenting hindrar dig från att gå en hel dag! Många går flera timmar i långsam hastighet under arbetsdagen, då håller sig kroppen i en lätt och naturlig rörelse. Långsamt gånende hjälper till att effektivt förebygga skador som orsakas av långvarigt stillasittande och stående arbete.

WalkRo-gåbandet har även en smidig och kostnadsfri app som kan laddas ned från app butiken. Med appen kan du följa gångavståndet, tiden och kaloriförbrukningen. Uppgifterna sparas i programmet så du kan följa din träning på lång sikt. Appen fungerar dessutom som en fjärrkontroll. I tilläggsutrustningen ingår även en liten fjärrkontroll med USB-laddare.

Obs! För att få korrekt arbetshöjd när du använder WalkRo-gåbandet behöver du ett höj- och sänkbart arbetsbord. Redskapet måste smörjas regelbundet med smörjmedel för löpband. Till exempel FitNords S-Lube är ett lämpligt smörjmedel för ändamålet 
Beställ nu ett gåband till hemmet eller arbetsplatsen och börja må bättre!
 

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.48888889     / 5
4,5
4.6667     / 5
4,7
4.4000     / 5
4,4
4.4000     / 5
4,4

100 % (15 / 15)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Mycket bra gåband för kontoret

Gåbandet fungerar mycket bra för kontorsbruk. Robust. Storleken är passlig, kan lyftas upprätt på väggen.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Paula 2021/3/23
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0

Ett bra sätt att röra på sig under dagen

Ett bra sätt att röra sig under dagen. Tidigare recensioner beskrev produkten mycket väl. Jag har inte ens provat appen och fjärrkontrollen är ganska tunn. Du måste peka direkt på bandet för att få den att fungera, och jag kan inte stänga av med kontrollen. Skärmen är på hela tiden. Förhoppningsvis räcker den till under hela bandets livslängd. Mattan är lätt att flytta runt och känns högkvalitativ.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Etäkävelijä 2021/3/16
 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 5,0
 • 4,0

Jag rekommenderar

Jag arbetar huvudsakligen hemifrån och gångmattan är utmärkt att använda till exempel under möten (om du inte behöver själv tala) och om du inte behöver göra en massa noggrant arbete samtidigt. Du kan skriva samtidigt, men det kräver lite tillvänjning. Nackdelen är det höga ljudet när du kör i snabbare takt, men jag har bara kört i högst 4,5 km/h och ljudet är fortfarande rimligt. Jag går med strumpor under arbetsdagarna. Ett elektriskt skrivbord är viktigt att ha om du arbetar. Lätt att flytta runt.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Etätyöntekijä 2021/2/4
Visa mer...
 • Andra har även tittat på: