Gymstick GT 4.0 Löpband

0         / 5
Skriv den första recensionen.
11990 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Gymstick GT4.0 är ett löpband som är utformat för hemmaträning. Kör hårt i vardagsrummet med något av de förprogrammerade träningsprogrammen som gör löpningen mer motiverande och givande. Mellan passen är det enkelt att vilka ihop motionsbandet och rulla undan det, tills nästa träningspass. Tack vare det stötdämpande löpbältet som ger utmärkt körupplevelse, sparar du på lederna och minimerar skaderisk! 

Körhastigheten på löpbandet Gymstick GT 4.0 kan justeras för löpning mellan 1–18 km/h. Detta görs enkelt med snabbtangenter på styret eller från konsolen. Du kan också enkelt justera löpbandets stegringsvinkel från plan yta till 15% lutning när du söker mer utmanande träning.

Motivernade träningsprogram och bluetooth anslutning

Gymstick GT4.0 tillhandahåller hela 36 förinställda träningsprogram, tre användarprogram, ett manuellt program, HRC-hjärtslagsprogram samt hjärtslagsensorer i handtagen. Maskinen är även 5 kHz bältekompatibel (bältet ingår ej) och Polar-kompatibel. Bluetooth-anslutning finns tillgänglig och maskinen är även KinoMap-kompatibel. På den digitala LCD skärmen med fem paneler ser du all väsentlig information om din träning såsom tid, hastighet, avstånd, vinkel, kaloriförbränning, kroppsfett och BPM.

Ha löpbandet nära att ha till hands

När du inte tränar kan löpbandet GT4.0 fällas ihop upprätt, för att på så sätt spara utrymme i hemmet. Träningsbandet är även enkelt att flytta med hjälp av transporthjul som är integrerade i enheten, så du kan snabbt ha det framme igen för nästa pass! 
 

Produktinformation

  • 1,5 hk likströmsmotor (maxeffekt 2,5 hk)
  • Bandets storlek: 142 x 50 cm
  • Redskapets totala storlek: 171 x 81,5 x 139
  • Drivs av elström
  • Maximal belastning 120 kg

Garanti
1 års garanti

Ett smidigt löpband med många olika program för motivation och utmaning – Beställ Gymstick GT 4.0 idag från oss på Sportproffsen.se!
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.