Tunturi Competence T20 Löpband

13290 kr

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

Tunturi Competence T20 är ett löpband i Tunturis nya kollektion. Här kombineras elegant design, en kompakt storlek och nödvändiga egenskaper för effektiv hemmaträning.

Competence T20 är ett utmärkt löpband för nybörjarlöparen eller hemmamotionären som söker ett lättanvänt löpband till ett lägre pris. Löpytan är förhållandevis hård, vilket möjliggör snabbare löphastigheter. T20 erbjuder motionären en maxhastighet på 16 km/h, justering av lutningsgraden upp till 10 procent samt 14 olika träningsprogram.

T20 är ett stiligt svart band med modern design. Det hopfällbara löpbandet har även transporthjul som underlättar förflyttning från en plats till en annan.

Med ställningen för surfplatta är det enkelt att använda appar och spela upp egen underhållning under träningen. En nyhet i T20-löpbandet är egenskapen Kinomap, som ger löpningen mer variation med hjälp av olika ruttalternativ. Värt att testa!

I samma prisklass rekommenderar vi Löpbandet FitNord Sprint 200 som har en kraftigare och effektivare motor samt högre topphastighet (20 km/h).
Beställ direkt det förmånliga och kompakta löpbandet Tunturi Competence T20 och njut av den goda löpkänslan i Tunturis nya löpbandskollektion!

Vi rekommenderar följande produkter till Tunturi Competence T20:
 Pulsbälte 5 kHz, analogt (kompatibelt med löpbandet)
– Skyddsmatta för motionsredskap
– Smörjmedel för löpband 130ml
 

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: