Gymstick Crosstraining Cage

33900 kr
Den mycket robusta och hållbara träningsställningen Crosstraining Cage är avsedd för professionell användning. Ställningen är tillverkad i Finland och dess egenskaper erbjuder mångsidiga möjligheter till effektiv träning. Den högklassiga ställningen kan användas både inomhus och utomhus och kan vid behov fabriksmålas i önskade färger. Det går även att kombinera flera ställningar med varandra.

Ställningen är standardutrustad med ribbstol, löstagbar och justerbar chinsstång samt dipsstöd. Ställningen har dessutom två träningsstänger som gör din träning ännu mer varierande. Genom att fästa en 50 mm skivstång i ställningen för T-stångsrodd kan du göra effektiva rotationsrörelser och lyft. I karbinhakarna kan du fästa till exempel gymnastikringar eller andra hängredskap. De löstagbara och justerbara skivstångsfästena möjliggör till exempel benböj eller bänkpress med en bänk eller stång som du kan köpa separat från Sportproffsen.. I ställningen finns även ett fäste för Battle Rope och ett för boxningssäck.

Förutom ovan nämnda egenskaper och funktioner kan du även fästa till exempel gymnastikringar, TRX-träningsband, kraftband, Ab Straps-magmuskelband och många andra funktionella träningsredskap efter dina behov. Flera personer kan träna på ställningen samtidigt.

Beställ en mångsidig och hållbar träningsställning från Sportproffsen!

Produktspecifikation

Specifikationer

– Högklassig stålram
– Ställningens maximala belastning 600 kg
– Storlek med tillägg: 230 cm x 210 cm x 240 cm
– Stommens storlek: 160 x 120 x 240cm
– Stomme (4 lodräta stolpar + 2 sidobalkar)
– Träningsstång (2 st.)
– Ställning för T-stångsrodd
– Ribbstol (15 ribbor)
– Chinsstång (löstagbar och höjdjusterbar)
– Dipsstång (2 st./löstagbar och höjdjusterbar)
– Karbinhakar (4 st.)
– Skivstångshållare (2 st./löstagbar och justerbar)
– Repfäste
– Fem års garanti
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: