inSPORTline Omahan RMB Sittcykel

9990 kr

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

inSportline´s utmärkta bakåtlutade motionscykel kan användas såväl hemma som på jobbet. Den justerbara cykelsadeln gör att du sitter bekvämt och likaså ger det justerbara ryggstödet bra komfort under din träning. Även avståndet mellan pedalerna och sadeln kan ställas in för att passa dina specifika behov. Den stabila konstruktionen ger en mycket tålig och stadig motionscykeln!

Motionscykeln inSPORTline Omahan RMB ger dig möjlighet till varierande träning med hela 32 olika motståndsnivåer och tolv träningsprogram förinstallerade. Svänghjulet som väger nio kilo ger en jämn rörelse och är mycket tystgående eftersin den drivs av ett magnetiskt motstånd. Pulsen håller du koll på genom handpulsmätaren som sitter i handtagen och det finns mottagare (5 kHz) för trådlöst pulsbälte. Själva pulsbältet går att köpa som tillbehör.

På den generösa displayen som sitter fäst framtill visas hastighet, tid, distans, kaloriförbrukning, tramp per minut, watt och puls. Motioncykeln har även hållare för din surfplatta samt USB uttag så att du kan ladda samtidigt som du tränar. 

inSPORTline Omahan RMB sittcykel passar dig som väger upp till 150 kg och är upp till 200 cm lång. Vill du ställa undan din motionscykel mellan träningspassen går det smidigt med hjälp av transporthjulen undertill och handtag i ryggen. 

inSPORTline Omahan RMB sittcykel passar dig som uppskattar följande egenskaper

 • Bekväm sittställning
 • Tystgående vid användning
 • Justerbar sadel
 • Ryggstöd i meshmaterial som andas
 • Pulsmottagare (5 kHz) (pulsbälte ingår inte)
 • Transporthjul för enkel förflyttning
 • HRC-program: motståndet justeras automatiskt för optimal pulszon
 • WATT-program: motståndet justeras automatiskt för förinställd WATT-zon (t.ex. ökar motståndet när trampkadensen minskar)

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.11111111     / 5
4,1
4.3333     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (3 / 3)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 3.6666666666667     / 5
  3,7
 • 4,0
 • 4,0
 • 3,0

Bra köp!

Ett köp värt priset. Minuset är att sätet inte alls sitter på plats och måste låsas flera gånger när man trampar. Det tycker jag inte om. Inga andra brister.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Anu 2021/1/31
 • 3.6666666666667     / 5
  3,7
 • 4,0
 • 3,0
 • 4,0

bra men inte helt problemfritt

Cykeln har en bra kvalitetskänsla och är robust. Det tog en timme att montera den, men det var ganska lätt om man följer instruktionerna. Det lönar sig att vara två. Skruvarna för montering av styret hade ett märkligt sätt att fästa, men så länge du hade tålamod nog att skruva in dem tillräckligt länge hölls styret stadigt på plats. I rekumbenten är sittställningen avslappnad och sätet bekvämt. Motståndet är lätt att justera och de olika programmen är också användbara. Pedalerna känns bra och maskinen känns som ett gym produkt. Det finns dock några saker som överskuggar den annars utmärkta, kanske till och med femstjärniga prestationen: - Handtagen är dåligt placerade och används inte särskilt ofta. Placeringen kan också vara farlig (se nedan). Detta är i sig inget dåligt eftersom Polars pulsmätningsbälte fungerar bra med cykeln - även det gamla icke-bt-baserade T31-pulsmätningsbältet, vilket var en rolig överraskning. - Enheten har ingen anslutning till externa program för att samla in prestationsdata eller använda andra roliga spelfunktioner. Men detta var inte utlovat, så inga minuspoäng för det. - Sätets fästmekanism är skakig. Medan du på styva maskiner känner tydliga skåror när du justerar verkar Omahans bänkfäste förlita sig på friktion från att dra åt plastdelar. Om du vrider dig för hårt på bänken eller lutar dig mot den främre luckan kommer handtaget snabbt upp och bänken börjar röra sig fritt. Om fötterna står på pedalerna är det mer som en otäck skräck. Men det är farligt om du har handen på sidohandtaget: det uppåt svängande handtaget slår mot ansiktet så hårt att du får blåmärken, minst sagt. Om fötterna inte står på pedalerna faller personen som sitter på sätet mot styret. Detta diskuterades med kundtjänsten som bekräftade att det inte var ett fel på den enskilda enheten utan en funktion som inte kunde åtgärdas. Det är synd i sig: utan detta problem hade motorcykeln varit utmärkt. Så länge du kommer ihåg att trycka ner handtaget regelbundet och inte vrider dig för mycket på bänken, brukar den sitta kvar, men den ger en viss spänning åt sporten... Det kan vara så att problemet bara är akut om användaren är tyngre, men eftersom den här cykeln marknadsförs som en viktbärande cykel är det värt att tänka på det när du väljer.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Sami 2021/1/31
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

inSPORTline Omahan RMB Kuntopyörä

Polvivaivojen vuoksi tuli hankittua rekumbentti ja ollut nyt muutaman viikon käytössä. Polkemisasento on todella hyvä, samoin istuimen säätö. Pyörä on myös hiljainen, polkea voi olohuoneessa häiritsemättä naapureita tai muita tv:n katsojia. Valmiit ohjelmat ovat monipuolisia ja käyttäjä voi tehdä itse oman ohjelman. Manuaali-asetuksella voi vastusta säätää polkiessa. Toisin kuin esittelyssä/teknisissä tiedoissa on mainittu, pyörästä löytyy tablettiteline näytön edestä, mutta juomapullotelinettä ei. Kalorilaskuri on ylioptimistinen. Nappihankinta kuntopyörää tarvitsevalle.

Översätt

Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Mika K. 2021/1/19
 • Andra har även tittat på: