BALANSCYKLAR

PRODUKTKOMMENTARER: BALANSCYKLAR

4.16666667     / 5
4,2
100 % Rekommenderar
2 recensioner i kategorin balanscyklar
Springcykel, balanscykel, gåcykel - kärt barn har många namn. De är cyklar för barn utan vare sig stödhjul eller trampor som hjälper barnet att träna upp sin balans och att lära sig grunderna i cykling medan de leker! Balanscyklar är säkra, ergonomiska och dessutom väldigt lätta att underhålla. 

En balanscykel är ett riktigt effektivt sätt att förbereda sig för en cykeltur. När man övar med en springcykel så hjälper det barnet att snabbt hitta och bibehålla balansen även i farten.
Att cykla på en balanscykel är väldigt nära att cykla, då en balanscykel beter sig på samma sätt som en vanlig cykel vid exempelvis svängar och stopp.

Nackdelen med traditionella hjälpmedel till cyklar för barn är att när de används blir barnet snabbt vant vid att något håller cykeln upprätt även om rörelsen stannar. Detta skapar senare svårigheter att byta till en cykel utan hjälp. Att köra i kurvor med stödhjul är också väldigt annorlunda än att lära sig svänga med en springcykel. 
Med en balanscykel lär sig ditt barn att hantera cykeln skickligt och snabbare än med vanliga hjälpmedel. Med en springcykel kommer ditt barn att erövra såväl gården som stigar och gräs.
 
Sortera:
 • BERG BIKY Retro Pink Balanscykel

  BERG BIKY Retro Pink Balanscykel

  1599 kr

 • BERG BIKY City Green Balanscykel

  BERG BIKY City Green Balanscykel

  1299 kr

 • BERG BIKY City Red Balanscykel

  BERG BIKY City Red Balanscykel

  1299 kr

 • BERG BIKY Retro Green Balanscykel

  BERG BIKY Retro Green Balanscykel

  1599 kr

 • BERG BIKY Cross Green Balanscykel
  4.5 / 5

  BERG BIKY Cross Green Balanscykel

  1499 kr

 • BERG BIKY Cross Red Balanscykel

  BERG BIKY Cross Red Balanscykel

  1499 kr

 • BERG BIKY Cross Grey Balanscykel

  BERG BIKY Cross Grey Balanscykel

  1499 kr