VOLLEYBOLL

PRODUKTKOMMENTARER: VOLLEYBOLL

0         / 5
Inga omdömen.
Volleyboll är ett väldigt roligt lagspel som uppfanns i slutet av 1800-talet inspirerat av tennis och basket. Volleyboll är till en början lite mer tekniskt utmanande än många andra lagspel, men i takt med att grundslagen blir bekanta kommer du in i en fartfylld och godmodig sport som utvecklar koordination, rörlighet och styrka. Allt eftersom man utvecklar tekniker kommer även taktiskt tänkande in i bilden.

Klassisk volleyboll spelas på en plan med med två lag bestående av sex spelare som ska få över bollen utan att den nuddar marken till motståndarnas planhalva. Volleyboll har också utvecklats till en mycket populär beachvolleyboll som spelas på en sandplan av tvåmannalag. 

Det är enkelt att börja spela volleyboll, allt du behöver är en boll för att börja träna på de olika slagen. När du behärskar dessa kan du börja spela med ett nät och plangränser. Det finns olika storlekar och hårdhetsgrader på volleybollen att välja mellan. För hobbyspel och nybörjare rekommenderar vi en mjukare träningsboll för att träna och spela bekvämt och inte skada händerna.

Hos Sportproffsen hittar du högkvalitativ och prisvärd utrustning för både tränings- och tävlingsbruk - Beställ idag på Sportproffsen.se!
Sortera:
  • Edge SmartPump Elektronisk Bollpump

    Edge SmartPump Elektronisk Bollpump

    490,90 kr